Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /home/jelte2/domains/drenthe-tent.nl/public_html/include/functions.php on line 18
Over ons

Over ons

De uitdaging voor ons is om jouw of jullie wensen die je hebt ten aanzien van een verblijf in een tent, werkelijkheid te laten worden. Wij doen onze uiterste best om jullie verblijf in één van onze mooie katoenen tenten rustig en ontspannen te laten verlopen. Daar gaan we voor!

Wanneer je in de prijsopgave aangeeft wat je wensen zijn; dan kunnen wij een passende offerte maken. Ook kun je hier je vragen over een goede kampeerplek vermelden. We kennen veel campings en plekjes waar je een fijn feest kunt vieren of met elkaar een weekendje samen kunt verblijven; we hebben daar ruime ervaring mee en kunnen je daar zeker in adviseren.

Graag tot ziens in een Drenthe-Tent!


Onze formule

Een fijne katoenen tent voor een mooi bedrag op een kindvriendelijke plek.
Zo is het na 15 jaar nog steeds! Gaandeweg zijn we, naast gezinstenten, steeds meer groepstenten gaan leveren en hebben feesten in een tent georganiseerd.

Niets is ons te gek!

Het liefst leveren we tenten en inventaris op maat. Dat houdt in de praktijk in dat niets ons te gek is.

Juist maatwerk is een uitdaging voor mij en ook zeker voor mijn tenthulpen. Samen sta je sterk!


Jelte Brandsma en Bianca Postma

"Toen ik als kind kampeerde was dat iedere keer een enorme ervaring.
Samen op pad naar een onbekende plek met veel kinderen spelen, op avontuur, alles ontdekken. Dat is een ervaring die ik iedereen in zijn/haar jeugd van harte gun!"