KAMPEREN MET GEMAK

Drenthe-Tent verhuurt compleet ingerichte tenten op iedere camping in Noord Nederland. Je kiest en boekt zelf je camping naar keuze en reserveert jouw gezinstent met een complete inrichting bij ons! Er zijn 3 types beschikbaar, een comfortabele Atlantatent, stoere Saharatent, en een luxe De Waard tent. Aan jou de keuze!

Atlantatent

De Atlantatent is een ruime 4 persoons katoenen piramide gezinstent. Hij is uitgevoerd met een dubbele binnentent en heeft een vaste luifel. Bekijk de inventarislijst.

€ 225,- (vanaf prijs, per weekend)
€ 290,- (vanaf prijs, per week)

Prijsopgave

Saharatent

Deze ronde tent lijkt op een Tipi, maar dan met rechte zijwanden. Van binnen is deze katoenen tent verrassend ruim met een doorsnee van 5 meter. Voor kinderen een echte stoere tent! Bekijk de inventarislijst.

€ 150,- (vanaf prijs, per weekend)

Prijsopgave

De Waard, Vergrote zilvermeeuw

Deze tent heeft allure! Het is een zeer royale prachtige piramidetent. Met de royale varioluifel zit je met 6 personen lekker uit de wind of de felle zon. We leveren deze tent met een extra uitgebreide inventaris voor 6 personen. Standaard is de 2-persoons matras met lattenbodems en de koelkast, enz. Slapen kun je in de 3-delige binnentent. Bekijk de inventarislijst.

€ 375,- (vanaf prijs, per weekend)
€ 500,- (vanaf prijs, per week)
€ 700,- (vanaf prijs, per 2 weken)

Prijsopgave

Tip: Camping Boschlust

Op deze kleine camping fraai gelegen in Westervelde vlakbij Norg zit je lekker in de natuur. Kinderen spelen in de zandbak, op de trampolines of met de stoere skelters.

Of bepaal zelf je favoriete camping. Alles kan zolang het in Noord Nederland is. Vertel het ons. We denken graag met je mee!